Egenutvikling.jpg

OM OSS

Psykologisk Tankeverksted består av en gruppe kliniske psykologer som ønsker å fokusere på psykisk helse i befolkningen, ikke bare på individnivå. Vi har som målsetting å engasjere om psykisk helse, ved å presentere psykologkompetanse på nye måter, og med nye perspektiver.

Vi vil legge til rette for refleksjon og debatt rundt psykologiske mekanismer som berører hverdagen vår. Vi skriver om tema som kan ha nytteverdi for alle, og håper å kunne gi verktøy som hvem som helst kan bruke i hverdagen for å ivareta sin egen psykiske helse.

La Psyken Blomstre!

Få vårt nyhetsbrev direkte til din innboks

Hver 2. uke sender vi ut oppdateringer om vår aktivitet

Hvem er vi?

_01D2249 (1).jpg

Erik Rudi

Psykologspesialist

Initiativtaker og administrator for Psykologisk Tankeverksted. Utdannet fra Universitetet i Tromsø i 2003, erfaring fra forskjellige offentlige helsetjenester, i privat praksis fra 2015. Fokus på forebygging og helsepsykologi.

Toril Fossmo.jpg

Toril Fossmo

Psykologspesialist

Utdannet ved NTNU, Universitetet i Tromsø, University of Queensland, Australia, og Università de Bologna, Italia. Har jobbet som psykolog siden 2006. Jobber i dag med pasienter som har både psykiske lidelser og rus- og avhengighetsproblematikk. Opptatt av mestring, verdier, mindfulness og normalpsykologi. 

Fjelltun profilbilde.jpeg

Sidsel Fjelltun

Psykolog

Utdannet ved NTNU, University of California, Berkeley, og University of Sydney. Nestleder i Landsforeningen mot seksuelle overgrep. Erfaring fra organisasjonsliv, samfunnsdebatt, forskning og nevropsykologi. Opptatt av narrativ og kritisk psykologi, samt psykologiens rolle i offentligheten.