top of page

Lansering av vår nye nettside

I dag, på verdensdagen for psykisk helse, har vi gleden av å presentere vår nye nettside. På tankeverksted.no vil du finne regelmessig oppdaterte betraktninger om psykisk helse og psykologiske mekanismer som påvirker samfunnet og menneskene i det. Betraktningene kommer fra kliniske psykologer med et stort engasjement for hva som foregår også utenfor terapirommet.

Kultivering av psyken

Vi kan ikke gi hele befolkningen de beste verktøyene hele tiden, men vi kan gi de fleste noe som kan være nyttig for den psykiske helsa mesteparten av tiden.

Psykologisk Tankeverksted vil ha fokus på formidling av fagstoff som bidrar til livskvalitet. Vi søker å gjøre psykisk helse til et aktuelt tema for alle, både for de med psykiske lidelser, vansker, problemer, utfordringer, og for de uten. Behandlingstilbud er viktig, men livskvalitet skapes utenfor sykehusavdelinger og poliklinikker. Der de fleste psykologtilbud fortsatt er mest opptatt av å reparere skade, ønsker vi å bruke psykologkompetansen til å styrke og bygge helse i befolkningen. Våre innlegg, i forskjellige sjangre, skal gi informasjon om helsefremmende muligheter for alle.

Du kan følge oss og komme i kontakt med oss på sosiale medier; Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Snapchat; eller klikk deg inn på tankeverksted.no for mer.

bottom of page